top of page
Review

Jordi Schoffelen (Analoge fotograaf)

Demy en ik hebben samen gewerkt in een kunst project. Ze heeft een unieke look en is echt super professioneel. Zowel "on set"  maar ook in de communicatie. Wat haar uniek maakt is dat ze een bijzondere look heeft, maar toch heel veelzijdig is. In een shoot hebben we zo veel verschillende beelden kunnen maken. Ze is daarnaast echt heel prettig in de omgang en creatief. Onze samenwerking kwam daardoor in een super fijne flow en ik ben echt heel dankbaar voor de resultaten. Kortom: Demy je bent echt een mooi mens met een mooi verhaal en samenwerken met jou is zeer inspirerend!

Zeno van Doren (CEO Dose)

Demy is een super goed model om mee te werken. Naast dat ze beeldschoon is is ze ook nog eens super professioneel in het werk.
Ze voelt zich gelijk op haar gemak en weet precies hoe ze zich moet presenteren voor de camera, ze heeft dan ook weinig tot geen directie nodig.
Doordat Demy makkelijk veel verschillende looks en uitstralingen weet neer te zetten is ze multi inzetbaar als model om meerdere doelgroepen te vertegenwoordigen.  Stoer, lief, mooi etc. ze heeft het allemaal in zich door de combinatie van blik en make up, en houding en kleding.
Werken met Demy is een gegarandeerd succes!

Mariska van der Meer (Weddingplanner)

Voor een styled wedding shoot zijn wij bij Demy terecht gekomen en daar zijn wij nu dagelijks nog steeds erg blij mee. Naast dat het een erg mooie vrouw is, is zij zeer prettig om mee samen te werken, enorm veelzijdig, en wow the camera loves her! Het was serieus een feestje om met jou te werken!

 

Britt van der Kampen (Fotograaf)

Demy heeft een super energieke en open persoonlijkheid. Ze komt met een grote lach binnen op de set en je merkt aan haar dat ze zich snel aanpast aan de omgeving. Ze staat open voor onze creatieve ideeën waardoor het heel fijn is om met haar te werken. Echt een topper!!

Steven de Cuba (Photographer)

I had the opportunity to work with Demy during a photoshoot in 2020. Working with Demy was a delight! She was really natural infront of the camera and was easy to photograph. The pictures looks effortless, professional and really authentic. Definitely recommended as a model!

Robin Sanders (CEO Flames the bags)

Het is altijd een plezier om met Demy samen te werken. Demy kan verschillende rollen aannemen zoals het gezicht zijn van een stoer product of juist een chique uitstraling geven. Door haar enthousiasme en flexibiliteit past ze goed bij het merk en vraag ik haar graag nogmaals voor een volgende shoot!

Nick (Fotograaf)

Demy is een super tof model met een eigen style. Dat had ik al meteen door toen ik haar foto's zag, zowel de poses als haar kledingstyle, ze is echt uniek! Shooten met Demy is dan ook een feestje als je haar in de fantastische outfits ziet poseren!  Als fotograaf hoef je dan ook alleen de goede hoek te vinden voor de perfecte plaatjes. Keep on going girl!

Pascale Duin (Fotograaf)

Ik heb fijn gewerkt met Demy. Ze is veelzijdig, mooi en denkt mee.

Sabine Kamphuis (Videograaf)

Toen ik Demy filmde tijdens een wedding styled shoot wist ze en deed ze precies wat ik nodig en voor ogen had voor haar 'rol' tijdens deze shoot. Ze was een genot om te filmen want haar blikken, bewegingen en ook haar improvisatie hier en daar leverde alleen maar top en bruikbaar materiaal op, wat een luxe! Ze is makkelijk in de omgang en heeft zich steeds professioneel opgesteld. Als filmmaker zijnde was het daarom een groot plezier om met Demy samen te werken. Een aanrader dus!

Maarten Welzen (Fotograaf)

Ik heb Demy leren kennen bij een fotoshoot voor het tassen merk Flames. Demy is een zeer prettig om mee tewerken. Ze luisterd goed naar de aanwezigen en heeft zelf ook ideeën tijdens de shoot. Hierdoor ontstaat er een goeie flow en werk sfeer tijdens de shoot!

Audrey Hendrikx (Visagiste)

Al verschillende malen mogen samenwerken met Demy. Demy is zeer professioneel model waarmee de samenwerking altijd fijn en soepel verloopt. Als visagiste al verschillende looks bij haar mogen maken. Stoer, romantisch of naturel ze weet elke look perfect op de foto neer te zetten. Daarnaast is haar gezicht het perfecte canvas om mee te werken.

Bianca Paul (Photographer)

I worked with Demy on a challenging project, which involved both photography and filming, and she turned out to do a great job, following well my direction. We created beautiful visuals together.

Danielle Bosschaart (Fotograaf)
In november 2020 heb ik Demy mogen fotograferen tijdens een “styled wedding shoot”. Die samenwerking met Demy was zeer positief. Demy stelde zich flexibel op, volgde aanwijzingen goed op en wist zich heel snel “eigen” te maken op de set (met name in haar rol als bruid tegenover een onbekende bruidegom). Demy heeft een fijne en rustige persoonlijkheid, iemand die je er graag bij wil hebben.

Tanisha Doran (CEO Peppery Panty)

Het was voor ons merk, Peppery Panty, een groot genoegen om te mogen samenwerken met Demy Rijken voor onze eerste ss21 studio shoot. 

Demy is een vriendelijk creatief model die haar unieke uitstraling vertoond, via goede zelfkennis en dit is zeker tot uiting gekomen in de poses die wij van haar hebben mogen vastleggen. 
Snel schakelen en innovatief bezig zijn op de set is zeker kenmerkend voor haar werkwijze. 

Voor toekomstige opdrachten zien wij Demy graag terug als model voor Peppery Panty. 

Levy van Schaijk (Model)

Als mede model kan ik niet meer zeggen dan dat het super leuk is om met Demy samen te werken. De dynamiek die je met Demy hebt is super natuurlijk, niet geforceerd en levert de mooiste en leukste resultaten op!

Nathalie Duin (Fotograaf)

Het is super fijn om met Demy te werken. Ze is heel veelzijdig en

geeft je als fotograaf heel veel materiaal om uit te kiezen. Super!

Nova van Zeist (Model)

Samen met Demy heb ik al een aantal shoots gedaan. Demy brengt altijd een fijne  energieke sfeer naar de set! Ik werk graag samen met haar.

bottom of page